Uslovi korišćenja i politika privatnosti

USLOVI KORIŠĆENJA SAJTA

Ovim Uslovima korišćenja reguliše se korišćenje (uključujući i pristup) internet portala www.ttm-system.com firme TTM System, Gračac 318A, 36215 Gračac, Republika Srbija, Matični broj: 63882810 (u nastavku: “TTM SYSTEM” ili “mi”), te sadržaja koji su dostupni na navedenom portalu (“internet portal”). Svaka osoba koja pristupi internet portalu (“vi”) ovim putem prihvaća Uslove korišćenja na snazi u vreme vaše posete internet portalu (sajtu).
Korišćenjem internet portala (sajta) izjavljujete da prihvatate ove Uslove korišćenja, te da se slažete s poštovanjem istih. Ako ne prihvatate ove Uslove korišćenja i Politiku privatnosti, molimo da ne koristite naš internet portal (sajt). Uslove korišćenja i Politiku privatnosti prihvatate prilikom svakog pristupa internet portalu (sajtu).
Korišćenjem sadržaja ovog Internet portala korisnik prihvata: sve rizike koji nastaju iz korišćenja ovog internet portala (sajta), te pristaje koristiti sadržaj isključivo za ličnu upotrebu i na vlastitu odgovornost. TTM SYSTEM se u potpunosti odriče svake odgovornosti koja na bilo koji način može nastati iz, ili je na bilo koji način vezana za korišćenje ovog internet portala (sajta), kao i za bilo koje radnje korisnika korišćenjem ili zloupotrebom sadržaja ovog internet portala, te za bilo kakvu štetu koja može nastati korisniku ili bilo kojoj trećoj strani u vezi sa korišćenjem ili zloupotrebom korišćenja sadržaja ovog internet portala (sajta).
Pristup internet portalu (sajtu) dopušta se na određeno vreme, a mi zadržavamo pravo povlačenja ili izmene sadržaja dostupnih na našem internet portalu bez slanja obaveštenja. Nećemo biti odgovorni u slučaju da je internet portal (sajt) nedostupan iz bilo kojeg razloga, u bilo koje vreme i u bilo kojem trajanju.
Ako odaberete ili vam je dodeljena korisnička identifikaciona šifra, lozinka ili bilo koja druga informacija u sklopu naših sigurnosnih procedura, navedenu informaciju morate čuvati kao poverljivu i ne smete je otkrivati trećim licima. Imamo pravo onesposobiti u bilo kojem trenutku svaku korisničku identifikacionu šifru ili lozinku koju ste sami odabrali ili koja vam je dodeljena, ako utvrdimo da niste ispunili neku od odredbi iz ovih Uslova korišćenja.
Vi ste odgovorni za sve potrebne pripreme oko pristupa internet portalu (sajtu). Takođe ste dužni pobrinuti se da je svaka osoba koja pristupa internet portalu putem vaše internet veze upoznata s ovim Uslovima korišćenja, te da ih i prihvata.
TTM SYSTEM internet portal (sadržaj i struktura) zaštićen je autorskim pravom. Zaštitu autorskog prava posebno imaju sve kopije, prerade, prevodi, pohranjivanje i obrada drugim sredstvima, uključujući pohranjivanje ili obradu elektronskim sredstvima. Za korišćenje dela ili celog internet portala neophodno je prvo pribaviti pisanu suglasnost firme TTM SYSTEM. Za svako kopiranje informacija ili podataka, posebno korišćenje tekstova ili delova teksta i slika (uključujući TTM SYSTEM logo) ili bilo kakvo drugo iskorišćavanje ili deljenje, potrebna je prethodna izričita pisana saglasnost TTM SYSTEM-a. Prava distribucije i umnožavanja ima jedino TTM SYSTEM. Takođe je izričito zabranjeno neovlašćeno korišćenje bilo kojeg dela internet portala TTM SYSTEM na bilo koji način kojim se može uzrokovati šteta firmi TTM SYSTEM ili trećoj strani. Slike, podaci i informacije objavljeni na ovom internet portalu (sajtu) mogu se koristiti samo za individualne potrebe korisnika uz poštovanje svih autorskih i vlasničkih prava, te prava trećih osoba.
Logotip i svi nazivi proizvoda, kao i dizajn proizvoda na ovom portalu (sajtu) su zaštitni znakovi firme TTM SYSTEM. Neovlašćeno korišćenje ili zloupotreba ovih zaštitnih znakova izričito je zabranjena i predstavlja kršenje zakona o zaštitnim znakovima, zakona o autorskom pravu, druga prava intelektualnog vlasništva ili zakona o nelojalnoj konkurenciji i podložno je tužbi.
Izričito se ograđujemo od svakog sadržaja na internet portalima treće strane za koje postoje veze na našem internet portalu (sajtu). Posebno ne preuzimamo nikakvu odgovornost za kršenja zakonskih odredbi ili kršenja prava trećih do kojih dolazi na tim portalima. Odgovornost firme TTM SYSTEM za štetu koja nastaje zbog korišćenja ovog internet portala (sajta) – nezavisno o pravnom razlogu, uključujući delikt – ograničava se na štetu koja je nanešena namerno ili grubim nemarom.
TTM SYSTEM nastoji držati svoj internet portal čistim od virusa, ali nije u mogućnosti garantovati njihovu potpunu odsutnost. Stoga vam preporučujemo da preduzmete sve potrebne mere zaštite od virusa (upotreba antivirus programa za detekciju virusa).
Proizvodi prikazani na ovom internet portalu (sajtu) primeri su proizvoda dostupnih od TTM SYSTEM firme i mogu se distribuirati širom sveta. TTM SYSTEM ne garantuje da su prikazani proizvodi identični onim na internet portalu i nakon isporuke – TTM SYSTEM se ograđuje od svih oštećenja uslovljenih greškom distributivnih i transportnih firmi. TTM SYSTEM jedino garantuje da će svaki proizvod koji se naruči biti izrađen u skladu sa standardom kvaliteta TTM SYSTEM firme i isključivo navedenim uslovima kupca kod online porudžbine (kontakt forma).
TTM SYSTEM zadržava pravo izmene ovih Uslova korišćenja. O svakoj promeni ovih Uslova korišćenja korisnici će biti na odgovarajući način i pravovremeno obavešteni. Izmene ovih Uslova korišćenja stupaju na snagu s datumom njihove objave na internet portalu (sajtu) www.ttm-system.com.

POLITIKA PRIVATNOSTI

TTM System, Gračac 318A, 36215 Gračac, Republika Srbija, Matični broj: 63882810 (u nastavku: “TTM SYSTEM” ili “mi”) uvažava privatnost posetilaca svog internet portala (sajta), te daje svoju izjavu o zaštiti tajnosti podataka na internet portalu a time i Politiku privatnosti. Ova Politika privatnosti na internet portalu primenjuje se samo na funkcionisanje internet portala koji je u vlasništvu firme TTM SYSTEM i to one koja daje direktan link na ovu Izjavu kada kliknete na " Politiku privatnosti " u podnožju internet portala (sajta).
Prikupljanje, pohrana i prenos ličnih podataka obavlja se u skladu s odredbama Zakona o zaštiti ličnih podataka, koje regulišu zaštitu ličnih podataka, njihov prenos i sprečavanje neovlašćenog pristupa i korišćenja ličnih podataka.
Internet portal www.ttm-system.com koristi tzv. kolačiće (eng. 'cookies') kako bi se korisniku mogla besplatno pružiti usluge s potpunim funkcionalnostima i što kvalitetnijim sadržajem. Kolačići predstavljaju skup podataka koje generira server internet portala (sajta) i kojeg pretraživač pohranjuje na disk korisnika u obliku male tekstualne datoteke.
Sesijski kolačić postavlja se na kompjuter korisnika internet portala www.ttm-system.com samo za vreme trajanja njegove posete ovom internet portalu (sajtu), te se korisniku na taj način omogućava da se bolje služi internet portalom i automatski ističe kada zatvori svoj pretraživač. Osim toga, internet portal www.ttm-system.com prati statističku posećenost isključivo radi dobijanja nužne informacije o privlačnosti i uspešnosti svojih portala (a time i proizvoda) na tržištu i pri tome se koristi usluga treće strane pod nazivom Google Analytics.
Korisnik internet portala www.ttm-system.com uvek može samostalno regulisati primanje kolačića putem postavki svojeg pretraživača. TTM SYSTEM isključuje svaku odgovornost za bilo kakav gubitak funkcionalnosti i kvaliteta sadržaja internet portala (sajta) www.ttm-system.com u svim slučajevima izbora primanja kolačića od strane korisnika.
Korišćenjem internet portala www.ttm-system.com smatra se da su korisnici u svakom trenutku upoznati i saglasni s ovim Uslovima korišćenja, uključujući s odredbama o obradi podataka i mogućnostima u vezi s kolačićima.
TTM SYSTEM se obvezuje da će poštovati anonimnost i privatnost korisnika internet portala www.ttm-system.com.
Trebate biti svesni da ovaj portal nije namenjen, niti je osmišljena da privuče, osobe mlađe od 18 godina starosti.
TTM SYSTEM može prikupljati lične podatke korisnika, kao što su ime, adresa, telefonski broj ili e-mail adresa samo ako iste korisnik dobrovoljno dostavi firmi TTM SYSTEM, te će navedene podatke koristiti isključivo u svrhu što boljeg uvida i razumevanja pojedinačnih potreba i zahteva korisnika, kao i razvijanja mogućnosti što kvalitetnijeg pružanja svih svojih usluga na zadovoljstvo korisnika. TTM SYSTEM se obvezuje da navedene podatke neće učiniti dostupnim bilo kojoj trećoj strani bez izričitog pristanka korisnika.
Na zahtev korisnika, TTM SYSTEM može upotpuniti, ispraviti, blokirati ili izbrisati lične podatke koji se odnose na korisnika, ukoliko su podaci nepotpuni, netačni, neažurni ili ako su obrađeni suprotno propisima. Nakon prijema zahteva korisnika, o takvoj dopuni, ispravci, blokiranju ili brisanju obavestićemo sve korisnike ličnih podataka kojima smo te podatke dostavili. Na zahtev korisnika ćemo, u bilo kojem trenutku, privremeno ili trajno, prekinuti sa sakupljanjem, obradom i korišćenjem ličnih podataka korisnika u gore navedene svrhe.
TTM SYSTEM zadržava pravo izmene sadržaja svog internet portala (sajta), te neće biti odgovoran ni za kakve moguće posledice proizašle iz takvih promena.
Ove uslove Politike privatnosti na internet portalu TTM SYSTEM može osvežiti s vremena na vreme. Kada se ažurira, radi koristi korisnika, obnovljena verzija će biti dostupna na ovom internet portalu. obaveštenje o izmeni ove Politike najavićemo na ovom internet portalu 30 dana pre nego što nova Politika privatnosti postane važeća.
Poslednji put izmenjeno: 6. 5. 2020.
© 2020 TTM System. Sva prava zadržana.