TTM Control uređaj

26 oktobra, 2021

Reference firme TTM System

Naši proizvodi, svojim karakteristikama, olakšavaju poslovanje firmama iz najrazličitijih sfera privrede. Zahvaljujući raznovrsnoj ponudi, u mogućnosti smo da opremimo dezinfekcionim proizvodima: bolnice, zdravstvene ustanove, javne institucije, škole, domove za stara lica, privatne kompanije, stambene zajednice, banke. Metalne konstrukcije su našle svoje mesto u brojnim privatnim proizvodno-prodajnim kompleksima. TTM Control uređaj je našao svoju promenu u školama, zdravstvenim ustanovama, državnim ustanovama, fabrikama i kulturnim i javnim ustanovama. Neki od naših klijenata su: Šoping centar Kragujevac Plaza, Vukov spomenik u Beogradu, Predškolska ustanova Radost Vrnjačka Banja, Kulturni centar Vrnjačke Banje, UniCredit Bank, AIK banka, ProCredit Bank, Milenijum osiguranje, NIS, Lasta, Klinički centar Vojvodine, KBC Bežanijska kosa, FIAT Kragujevac, Planeta Sport, KBC Zemun, Dunav osiguranje, Više javno tužilaštvo u Zrenjaninu, Viši sud u Pirotu, Osnovni sud u Staroj Pazovi, Opšta Bolnica Valjevo, JP Novi Autoprevoz Vrnjačka Banja, Granična policija Srbije i mnogi drugi.
5 oktobra, 2021

Detektovanje lica sa ili bez zaštitne maske

TTM Control omogućava detektovanje lica koje nosi odnosno ne nosi zaštitnu masku. Cilj ove beskontaktne funkcije TTM Control uređaja je sprečavanje širenja svih zaraza koje se prenose respiratornim putevima. TTM Control za detektovanje lica sa ili bez zaštitne maske je idealno rešenje za sve objekte i ustanove koje žele da deluju preventivno u trenutnim okolnostima. Beskontaktna funkcija TTM Control uređaja za detektovanje lica sa ili bez zaštitne maske je moguća zahvaljujući načinu konstrukcije uređaja i softveru, koji je njegov sastavni deo. TTM Control za detekciju lica sa ili bez zaštitne maske se postavlja ispred željenog objekta, kako bi uređaj mogao da izvrši detektovanje lica sa (bez) zaštitne maske, a koja ulaze u objekat. Detektovanje lica sa ili bez zaštitne maske je funkcija uređaja koja je moguća u vremenskom periodu od 1 s. Mogućnost prepoznavanja lica sa maskom se vrši na udaljenosti do 80 cm.
13 jula, 2021

TTM System – naše reference

Zahvaljujući raznovrsnoj ponudi, u mogućnosti smo da opremimo dezinfekcionim proizvodima: bolnice, zdravstvene ustanove, javne institucije, škole, domove za stara lica, privatne kompanije, stambene zajednice, banke. Metalne konstrukcije su našle svoje mesto u brojnim privatnim proizvodno-prodajnim kompleksima. TTM Control uređaj je našao svoju promenu u školama, zdravstvenim ustanovama, državnim ustanovama, fabrikama i kulturnim i javnim ustanovama.