Prepoznavanje lica i identifikacija lica TTM Control uređaj

9 novembra, 2021

Identifikacija lica korišćenjem TTM Control-a

TTM Control je beskontaktni uređaj dizajniran tako da može veoma brzo i sigurno izvršiti identifikaciju lica na mestima gde je to neophodno. Identifikacija lica korišćenjem TTM Control-a se vrši pre ulaska u objekat, te je na taj način osigurana bezbednost i kontrola pristupa objektima prilikom ulaska ljudi u njih. TTM Control za beskontaktnu identifikaciju lica se postavlja ispred objekta, a identifikacija lica je moguća sa bezbedne udaljenosti. Kako bi funkcija identifikacija lica bila moguća, neophodno je prethodno u bazu podataka programa za prepoznavanje lica (baza podataka je kapaciteta 24.000 lica) učitati lica osoba čiji ulazak u objekat je dozvoljen. Na ovaj način se vrši detekcija lica kojima je dozvoljen odnosno zabranjen ulazak u objekte za samo 2s.
13 jula, 2021

Identifikacija lica zaposlenih

Identifikacija lica zaposlenih TTM Control uređajem svim kompanijama i ustanovama daje mogućnost kontrole kretanja zaposlenog u svakom trenutku – uvek je moguće videti kada je zaposleni ušao ili izašao iz objekta i koliko se zadržao u ili van njega. Nakon učitavanja lica zaposlenih u bazu podataka i postavljenja uređaja TTM Control ispred ulaza u objekat moguće je pristupiti vršenju njegove funkcije identifikacija lica zaposlenih. Korisnici uređaja za beskontaktnu identifikaciju lica mogu biti: fabrike i svi drugi industrijski pogoni, banke, državne ustanove.
15 juna, 2021

Identifikacija (prepoznavanje) lica kao funkcija TTM Control uređaja

TTM Control, koji ima mogućnost vršenja i funkcije prepoznavanja odnosno identifikacije lica (pored funkcija beskontaktno merenja temperature i beskontaktna detekcija nošenja zaštitnih maski) je izuzetno pogodan za korišćenje u uslovima kada je neophodna kontrola pristupa objektima, određenim ustanovama i svim drugim mestima sa ograničenjima za pristup određenim licima u cilju sigurnosti.