Montažno-demontažni objekti

3 januara, 2022

Asortiman metalnih montažno-demontažnih proizvoda firme TTM System

Metalne konstrukcije TTM System-a su sigurne za upotrebu, a rade se od različitih metalnih profila, koji su u skladu sa namenom i težinom metalne konstrukcije. Metalne konstrukcije se rade i na zahtev klijenta, te je njihova proizvodnja strogo prilagođena pojedinačnim potrebama kupaca. Metalne konstrukcije, koje se izrađuju u proizvodnom pogonu TTM System-a, a sklapaju na mestu predviđenom za upotrebu, ne zahtevaju nikakve građevinske, niti druge dozvole. Metalne konstrukcije, koje izrađuje TTM System, se rade kao: hale, garaže, krovovi, nadstrešnice, ograde i metalni nameštaj.
9 novembra, 2021

Šta čini našu ponudu montažno-demontažnih metalnih konstrukcija

Metalne konstrukcije TTM System-a se rade u skladu sa potrebama kupaca. Izrada metalnih konstrukcije se vrši po najvišim standardima, koji uključuju: proizvodne standarde, kvaliteta metalnih konstrukcija u pogledu materijala izrade i bezbednosne standarde koji se odnose na sigurnost upotrebe svih proizvoda iz grupe Metalne konstrukcije. Ponuda iz grupe proizvoda metalne konstrukcije obuhvata: montažno-demontažne objekte, kao što su magacinske hale ili proizvodne hale, metalni nameštaj, metalni proizvodi prema specifičnim zahtevima kupaca, ormare za oružje, garderobne ormane, arhivske ormane, ogradne sisteme, krovne sisteme, garažne sisteme. Svi montažno-demontažni objekti iz grupe proizvoda Metalne konstrukcije, ne zahtevaju građevinsku dozvolu za montiranje i upotrebu.
28 septembra, 2021

Metalne konstrukcije – izrada i montaža

Izrada metalnih konstrukcije se vrši po najvišim standardima, koji uključuju: proizvodne standarde, kvaliteta metalnih konstrukcija u pogledu materijala izrade i bezbednosne standarde koji se odnose na sigurnost upotrebe svih proizvoda iz grupe Metalne konstrukcije. Spajanje (montaža) izrađenim elemenata metalnih konstrukcija u takozvane montažne elemente se vrši u konačnu metalnu konstrukciju na mestu gde će biti metalna konstrukcija korišćena. Svaka metalna konstrukcija zadovoljava sve sigurnosne zahteve i izrađena je u skladu sa nacrtima, projektima i specifičnim zahtevima kupaca,
21 septembra, 2021

Ponuda montažno-demontažnih objekata i ostalih metalnih konstrukcija

Metalne konstrukcije, koje izrađuje TTM System, se rade kao: hale, garaže, krovovi, nadstrešnice, ograde i metalni nameštaj. Metalne konstrukcije se rade i na zahtev klijenta, te je njihova proizvodnja strogo prilagođena pojedinačnim potrebama kupaca. Metalne konstrukcije, koje se izrađuju u proizvodnom pogonu TTM System-a, a sklapaju na mestu predviđenom za upotrebu, ne zahtevaju nikakve građevinske, niti druge dozvole.
31 avgusta, 2021

Metalne konstrukcije – montažno-demontažne hale

Metalne konstrukcije se određuju kao nosivi sistemi koji su pretežno sastavljeni od metalnih elemenata. Metalne konstrukcije se koriste u gotovo svim područjima proizvodnje, industrije, ali i domaćinstvima. Metalne konstrukcije mogu biti rađene kao namenske (u skladu sa specifičnim zahtevima kupca) ili kao tipizirane (standardne). Metalne konstrukcije, koje izrađuje TTM System, se rade kao: hale, garaže, krovovi, nadstrešnice, ograde i metalni nameštaj. Metalne magacinske hale omogućavaju smeštaj svih vrsta roba. Metalne magacinske hale se primenjuju u proizvodnoj, građevinskoj industriji, u poljoprivredi, u trgovinama, i svim drugim granama delatnosti gde uslovi, proces rada i poslovanja zahtevaju odlaganje sirovina, poluproizvoda ili gotovog proizvoda u određenim magacinskim prostorima. Montirane metalne proizvodne hale omogućavaju smeštaj proizvodnih pogona u njima. Montažno-demontažne metalne proizvodne hale se koriste kao proizvodni kapaciteti u prehrambenoj industriji, u poljoprivredi, u reciklažnim pogonima, prerađivačkim pogonima i svim drugim industrijama gde uslovi i proces proizvodnje to dozvoljavaju.