Metalni arhivski ormani

13 jula, 2021

Arhivski ormani

Arhivski metalni ormani su namenjeni odlaganju dokumentacije radi lakšeg upravljanja dokumentacijom, kao i pružanju zaštite za dokumentaciju od požara i vlage. Metalni arhivski ormani su napravljeni tako da se u njih može odložiti najraznovrsnija dokumentacija, kao što su ugovori, datoteke i druga papirna dokumentacija i pri tome je moguće tu dokumentaciju dobro organizovati, uredno je i pregledno arhivirati u svom kancelarijskom ili arhivskom prostoru i na taj način se učini poverljivom i bezbednom.
16 marta, 2021

Arhivski ormani za odlaganje i čuvanje poslovne dokumentacije

Arhivski ormani su stabilne konstrukcije, lako se montiraju, pružaju sigurnost prilikom čuvanja dokumentacije u smislu habanja, vlage i zapaljivosti. Arhivski ormani se rade u više vrsta, zavisno od potrebe kupaca. Brzina izrade je veoma kratka, a prodaja se vrši po veoma pristupačnim cenama.
29 septembra, 2020

Više informacija o našim metalnim arhivskim ormanima

Naši metalni arhivski ormani su napravljeni tako da u njih možete odložiti ugovore, datoteke i drugu papirnu dokumentaciju, pri tome je dobro organizujete, uredno je i pregledno arhivirate u svom kancelarijskom prostoru i učinite poverljivom i bezbednom. Metalni arhivski ormani se izrađuju u našim proizvodnim pogonima, tako da je svaki korak u procesu izrade strogo kontrolisan, što rezultira proizvodom koji zadovoljava sve vaše potrebe – i cenovne i u pogledu kvaliteta.