LED paneli TTM System

5 oktobra, 2021

U skladu sa zahtevima kupaca ponuda metalne konstrukcije – nosači za LED panele

Za LED panele TTM System izrađuje i montira metalne konstrukcije, kao nosače odnosno ramove u koje se jednostavno montira LED panel u žljebove na ramu. Konstrukcija za LED panele je idealno rešenje za ugradnju led panela većih dimenzija i to u vidu nadgradnih ramova. Ramovi mogu da se menjaju, kao i drajver ili panel, a da pri tome ostane postojeći ram. Sama konstrukcija se lako i jednostavno demontira. TTM System nudi sve garancije kvaliteta i sigurnosti kod upotrebe za ovu vrstu proizvoda iz grupe Metalne konstrukcije.
8 juna, 2021

Izrada i montaža konstrukcije za LED panele na lokaciji Vukov spomenik

Za potrebe osvetljenja na lokaciji Vukov spomenik u Beogradu izradili smo i montirale konstrukcije za LED panele u skladu sa specifičnim zahtevom klijenta. Ove konstrukcije pripadaju grupi proizvoda TTM System-a – metalne konstrukcije. Sama konstrukcija se lako i jednostavno demontira. TTM System nudi sve garancije kvaliteta i sigurnosti kod upotrebe za ovu vrstu proizvoda iz grupe Metalne konstrukcije.
8 juna, 2021

Izrada i montaža konstrukcije za led panele za Šoping centar Kragujevac Plaza

TTM System, između ostalog, nudi i metalne konstrukcije široke namene. Metalne konstrukcije obuhvataju izradu i montažu: magacinskih hala, proizvodnih hala, ostalih vrsta metalnih hala, krovne i garažne metalne sisteme, montažno-demontažne objekte, metalne ormane i metalne konstrukcije izrađene u skladu sa specifičnim zahtevima kupaca. Na zahtev kupca Šoping centar Kragujevac Plaza izrađene su i montirane konstrukcije za LED panele za potrebe ovog tržnog centra u Kragujevcu. LED ( Light Emitting Diodes) koriste tehnologiju svetlećih dioda i koriste se za osvetljenje u najrazličitijim prostorima i objektima.