Dezobarijere

23 novembra, 2021

Dezobarijere – o proizvodu i kome su namenjene

Dezobarijera ili dezinfekcioni otirač za obuću je proizvod TTM System-a, koji se koristi u cilju potpune dezinfekcije gaznog dela obuće pre ulaska u objekat. Dezobarijera je vrlo laka za upotrebu i istovremeno veoma efikasna kada je reč o dezinfekciji obuće. Dezobarijera se sastoji od dva dela: prohromske podloge (kadica dezobarijere) i polutvrdog sunđera smeštenog u kadicu. Ovakve dezobarijere osiguravaju potpunu dezinfekciju gaznog dela obuće i štite od kontaminacije i zaraze. Kako bi se omogućilo korišćenje dezobarijera pre ulaska u sve objekte gde ju je neophodno postaviti, TTM System nudi dezinfekcione otirače za obuću u različitim dimenzijama. Dezinfekcioni otirači za obuću (dezobarijere) se rade od onih najmanjih (500x400 mm) do najvećih (1200x940 mm).
2 novembra, 2021

Naši modeli dezobarijera

TTM System, iz svoje ponude dezinfekcionih proizvoda, izdvaja Dezinfekcioni otirač za obuću ili dezobarijera. Dezobarijera ili dezinfekcioni otirač za obuću je proizvod TTM System-a, koji se koristi u cilju potpune dezinfekcije gaznog dela obuće pre ulaska u objekat. Našu ponudu dezobarijera čine sledeći modeli: DBO1 u dimenziji 500x400 mm (dezobarijera – komercijalni model), DBO2 u dimenziji 600x400 mm (dezobarijera – komercijalni model), DBO3 u dimenziji 600x500 mm (dezobarijera – TOP MODEL), DBO4 u dimenziji 960x400 mm (dezobarijera – TOP MODEL), DBO5 u dimenziji 960x600 mm (dezobarijera – industrijski model), DBO6 u dimenziji 960x940 mm (dezobarijera – industrijski model), DBO7 u dimenziji 1200x940 mm (dezobarijera – industrijski model).
2 novembra, 2021

Dezinfekcija i dezinficijensi

Dezinfekcija je postupak uništenja najvećeg broja neželjenih mikroorganizama. U svrhu dezinfekcije se koriste razna fizička i hemijska sredstva, čijim dejstvom se uništava ili inhibira i ostala populacija organizama. Dezinficijensi predstavljaju koncentrisana jedinjenja, odnosno materije koje uklanjaju bakterije sa kože ili predmeta. Dezinficijensi su hemijska sredstva koja moraju biti ispitana i registrovana, a kojima se vrši dezinfekcija. Dezinfekcioni program TTM System-a nudi uspešnu dezinfekciju obuće, ljudi, vozila, radnih površina, podova, ruku, domaćinstava.
19 oktobra, 2021

Dezobarijere – naše reference

Dezobarijere, zbog svoje jednostavne upotrebe, potpune dezinfekcije gaznog dela obuće na siguran način, kao i trenutnih neophodnih zdravstvenih mera, su našle svoju primenu u velikom broju naših vodećih ustanova i kompanija. Korišćenje dezobarijera za gotovo sve delatnosti je moguće zahvaljujući različitim modelima dezobarijera, koje proizvodimo - od komercijalnih do industrijskih. TTM System je Dezobarijerama opremio: KBC Bežanijska kosa, Beograd, Poliklinika KBC Bežanijska kosa, Lasta a.d. Beograd, Auto Centar Atanasković, Vrnjačka Banja, Osnovna škola “Popinski borci” Vrnjačka Banja, kao i brojne druge ustanove i firme.
5 oktobra, 2021

Korisnici naših dezobarijera

TTM System, u svojoj ponudi, ima raznovrsna dezinfekciona sredstva i dezinfekcione proizvode. Dezobarijere ili dezinfekcioni otirač za obuću je deo programa za dezinfekciju, koji se izrađuje u proizvodnom pogonu firme.Dezobarijera (dezinfekcioni otirač za obuću) je proizvod TTM System-a koji se koristi u cilju potpune dezinfekcije gaznog dela obuće pre ulaska u objekat. Dezobarijera koju nudimo je tipa DZ 96/120. Ovu vrstu dezobarijere izrađujemo u više modela, zavisno od veličine dezobarijere i zahteva kupca. Dezobarijere su obavezne za sledeće ustanove i firme: javne ustanove, zdravstvene ustanove, zgrade, sudove, laboratorije, veterinarske stanice, poslovne prostore, teretane, fitnes klubove, pekare, kafiće, tržne centre, maloprodajne objekte, kozmetičke i frizerske salone.