Dezinfekcioni otirači za obuću

23 novembra, 2021

Dezobarijere – o proizvodu i kome su namenjene

Dezobarijera ili dezinfekcioni otirač za obuću je proizvod TTM System-a, koji se koristi u cilju potpune dezinfekcije gaznog dela obuće pre ulaska u objekat. Dezobarijera je vrlo laka za upotrebu i istovremeno veoma efikasna kada je reč o dezinfekciji obuće. Dezobarijera se sastoji od dva dela: prohromske podloge (kadica dezobarijere) i polutvrdog sunđera smeštenog u kadicu. Ovakve dezobarijere osiguravaju potpunu dezinfekciju gaznog dela obuće i štite od kontaminacije i zaraze. Kako bi se omogućilo korišćenje dezobarijera pre ulaska u sve objekte gde ju je neophodno postaviti, TTM System nudi dezinfekcione otirače za obuću u različitim dimenzijama. Dezinfekcioni otirači za obuću (dezobarijere) se rade od onih najmanjih (500x400 mm) do najvećih (1200x940 mm).
2 novembra, 2021

Naši modeli dezobarijera

TTM System, iz svoje ponude dezinfekcionih proizvoda, izdvaja Dezinfekcioni otirač za obuću ili dezobarijera. Dezobarijera ili dezinfekcioni otirač za obuću je proizvod TTM System-a, koji se koristi u cilju potpune dezinfekcije gaznog dela obuće pre ulaska u objekat. Našu ponudu dezobarijera čine sledeći modeli: DBO1 u dimenziji 500x400 mm (dezobarijera – komercijalni model), DBO2 u dimenziji 600x400 mm (dezobarijera – komercijalni model), DBO3 u dimenziji 600x500 mm (dezobarijera – TOP MODEL), DBO4 u dimenziji 960x400 mm (dezobarijera – TOP MODEL), DBO5 u dimenziji 960x600 mm (dezobarijera – industrijski model), DBO6 u dimenziji 960x940 mm (dezobarijera – industrijski model), DBO7 u dimenziji 1200x940 mm (dezobarijera – industrijski model).
5 oktobra, 2021

Korisnici naših dezobarijera

TTM System, u svojoj ponudi, ima raznovrsna dezinfekciona sredstva i dezinfekcione proizvode. Dezobarijere ili dezinfekcioni otirač za obuću je deo programa za dezinfekciju, koji se izrađuje u proizvodnom pogonu firme.Dezobarijera (dezinfekcioni otirač za obuću) je proizvod TTM System-a koji se koristi u cilju potpune dezinfekcije gaznog dela obuće pre ulaska u objekat. Dezobarijera koju nudimo je tipa DZ 96/120. Ovu vrstu dezobarijere izrađujemo u više modela, zavisno od veličine dezobarijere i zahteva kupca. Dezobarijere su obavezne za sledeće ustanove i firme: javne ustanove, zdravstvene ustanove, zgrade, sudove, laboratorije, veterinarske stanice, poslovne prostore, teretane, fitnes klubove, pekare, kafiće, tržne centre, maloprodajne objekte, kozmetičke i frizerske salone.
14 septembra, 2021

O našim dezobarijerama

Dezobarijere su proizvod TTM System-a koji je namenjen potpunoj dezinfekciji gaznog dela obuće. Dezobarijere za obuću se sastoje od prohromske podloge i polutvrdog sunđera. Podloga dezobarijere je u obliku kadice i sprečava izlivanje dezinficijensa. Sunđer je namenjen pravilnom i potpunom potapanju gaznog dela obuće u dezinficijens. Ovakve dezobarijere osiguravaju potpunu dezinfekciju gaznog dela obuće i štite od kontaminacije i zaraze. Dezobarijere se postavljaju ispred objekata gde je velika frekvencija ljudi u nameri da se prostor u koji se ulazi osigura od širenja zaraze, koja se može preneti nedezinfikovanom i nečistom obućom. Kako bi se omogućilo korišćenje dezobarijera pre ulaska u sve objekte gde ju je neophodno postaviti, TTM System nudi dezinfekcione otirače za obuću u različitim dimenzijama.
10 avgusta, 2021

Sve o proizvodu Dezobarijere

Dezobarijere (dezinfekcioni otirači za obuću) su proizvod koji se koristi u svrhu potpune dezinfekcije gaznog dela obuće. Dezobarijera se postavlja ispred ulaza u objekat kod kog je neophodno dezinfikovati gazni deo obuće pre ulaska u objekat. Dezobarijera se sastoji iz dva dela: kadice i polutvrdog sunđera. TTM System radi dezobarijere u različitim dimenzijama kako bi bile dostupne što većem broju korisnika različitih vrsta delatnosti. Proizvod za dezinfekciju gaznog dela obuće (dezobarijera) se rade kao komercijalni modeli različitih dimenzija i kao industrijski modeli.