Dezinfekcione barijere

3 januara, 2022

Dezinfekcioni asortiman TTM System-a

Primena dezinfekcionih sredstava ima veliki značaj u određenim delatnostima (medicina, proizvodnja hrane), ali i na svakodnevnom nivou – dezinfekcija ljudi, vozila i prostora kao sanitarna mera. Dezinfekcija se svakodnevno vrši u zdravstvenim, prehrambenim, obrazovnim institucijama, sredstvima javnog prevoza, domaćinstvima i svim ostalim ustanovama i kompanijama. TTM SYSTEM je danas firma koja se bavi proizvodnjom i prodajom proizvoda za dezinfekciju, koji obuhvataju: dezinfekcione barijera za obuću, dezinfekcione kapije za ljude, dezinfekcione tunele za vozila. Pored toga, naš dezinfekcioni asortiman čine i hemija za dezinfekciju ruku, radnih površina, podova i vozila. Ponuda dezinfekcionih proizvoda, kojima je moguća dezinfekcija radnih površina, prostora, ljudi i dezinfekcija vozila je prilagođena aktuelnim tržišnim zahtevima.
21 decembra, 2021

Dezobarijere – modeli i vrste dezinfekcionih otirača za obuću

Dezobarijere (dezinfekcioni otirači za obuću) su proizvod koji se koristi u svrhu potpune dezinfekcije gaznog dela obuće. TTM System radi dezobarijere u različitim dimenzijama kako bi bile dostupne što većem broju korisnika različitih vrsta delatnosti. Dezobarijere se rade u sledećim dimenzijama: DBO1 u dimenziji 500x400 mm (komercijalni model dezobarijere), DBO2 u dimenziji 600x400 mm (komercijalni model dezobarijere), DBO3 u dimenziji 600x500 mm (TOP MODEL), DBO4 u dimenziji 960x400 mm (TOP MODEL), DBO5 u dimenziji 960x600 mm (industrijski model dezobarijere), DBO6 u dimenziji 960x940 mm (industrijski model), DBO7 u dimenziji 1200x940 mm (industrijski model dezobarijere).
14 decembra, 2021

TTM System – od osnivanja do danas

Firma TTM SYSTEM ima dugu istoriju uspešnog poslovanja. Sa radom je počela 1991. godine kao mala, porodična firma pod nazivom METAL Gračac, čija je delatnost bila vezana za izradu i trgovinu različitih tipova metalnih proizvoda. Danas, TTM SYSTEM je firma koja se bavi proizvodnjom i prodajom dezinfekcionih barijera, dezinfekcionih kapija za vozila i dezinfekcionih tunela za ljude, kao i hemije za dezinfekciju ruku, radnih površina, podova i vozila. TTM Control je specifičan proizvod, koji našim korisnicima nudi više mogućnosti istovremeno - merenja temperature, detekciju nošenja zaštitne maske i prepoznavanje lica. Najrazličitiji tipovi metalnih konstrukcija i metalnih ormana su drugi segment naše proizvodnje i prodaje.
30 novembra, 2021

Kvalitet i bezbednost naših proizvoda i usaglašenost sa evropskim zahtevima – oznake CE i AAA

TTM System je firma koja ima širok asortiman ponude, od dezinfekcionih proizvoda i hemije za dezinfekciju, preko metalnih konstrukcija pa do proizvoda koji omogućava beskontaktno vršenje više funkcija istovremeno (TTM Control uređaj). Kako bi naši dezinfekcioni proizvodi bili dostupni i za tržište EU, obezbedili smo neophodna usaglašavanja sa evropskim zahtevima u pogledu kvaliteta i bezbednosti za sve korisnike prilikom upotrebe – naši proizvodi imaju oznake AAA i CE. Proizvodi sa takvim oznakama su usaglašeni sa bitnim zahtevima relevantnog evropskog zakonodavstva i to u pogledu zdravlja, bezbednosti, zaštite životne sredine i prošli su kontrolu kvaliteta, što znači bezbednost proizvoda za upotrebu proizvedenog u Srbiji, pri čemu je ta bezbednost istovetna onoj bezbednosti koju imaju proizvodi proizvedeni u EU.
30 novembra, 2021

Asortiman ponude kompanije TTM System

Asortiman ponude je takav da svojim karakteristikama, olakšava poslovanje firmama iz najrazličitijih sfera privrede. TTM System garantuje za sve svoje proizvode: sigurnu upotrebu i bezbednu za sve korisnike proizvoda, proveren kvalitet, brze rokove isporuke i najpovoljnije cene. Danas je firma, zahvaljujući praćenju najnovijih dostignuća iz oblasti proizvodnje i softverskih rešenja, u mogućnosti da ponudi jedinstvene proizvode na našem tržištu. TTM System ima sledeće proizvode u svojoj ponudi: dezinfekcione proizvode, brojne proizvode iz grupe Hemije za dezinfekciju, razne tipove metalnih konstrukcija, kao i uređaj za beskontaktno merenja temperature, detekciju nošenja zaštitne maske i prepoznavanje lica.