O nama

ISTORIJAT FIRME I POSLOVNA DELATNOST

TTM SYSTEM GRAČAC


Firma ima dugu istoriju uspešnog poslovanja. Sa radom je počela 1991. godine kao mala, porodična firma pod nazivom METAL Gračac, čija je delatnost bila vezana za izradu i trgovinu različitih tipova metalnih proizvoda. Tokom svog perioda poslovanja, delatnost se konstantno širila i unapređivala u skladu sa promenama na tržištu i zahtevima kupaca. Osnivanjem ortačkog društva DM COMPANY i njegove vlasničke transformacije, objedinjuje se poslovanje nekoliko “ćerki” firmi u jednu, koja danas posluje pod nazivom TTM SYSTEM.

Naziv firme TTM SYSTEM predstavlja spoj osnovnih elemenata poslovanja firme, a to su: Tehnologija, Trgovina, Metali. Poslovna politika firme se zasniva na ponudi proizvoda visokog kvaliteta, pružanju sigurne i pouzdane isporuke i montaže proizvoda, kao i izrazitoj cenovnoj povoljnosti proizvoda, koji se izrađuju u sopstvenim proizvodnim pogonima, sopstvenim kapacitetima, u cilju što boljeg kontrolisanja procesa proizvodnje, kako bi se na taj način obezbedio željeni kvalitet svih proizvoda iz asortimana ponude.

Danas je TTM SYSTEM firma koja se bavi proizvodnjom i prodajom proizvoda za dezinfekciju, koji obuhvataju: dezinfekcione barijera za obuću, dezinfekcione kapije za ljude i dezinfekcione tunele za vozila. Pored toga, naš prodajni asortiman čine i hemija za dezinfekciju ruku, podova i vozila, kao i najrazličitiji tipovi metalnih konstrukcija, od montažno - demontažnih do metalnih ormana, kao zaseban segment našeg poslovanja.

Naši proizvodi, svojim karakteristikama, olakšavaju poslovanje firmama iz najrazličitijih sfera privrede.

NAŠE USLUGE

PROIZVODNJA I PRODAJA


TTM SYSTEM - VAŠ POUZDAN POSLOVNI PARTNER

U PRUŽANJU PROIZVODNIH USLUGA I PRODAJI ISKLJUČIVO PROVERENIH PROIZVODA PO NAJPOVOLJNIJIM TRŽIŠNIM USLOVIMA


Više o našim proizvodimaKontaktirajte nas
REFERENCE

NAŠI ZADOVOLJNI KLIJENTI